Draagfans

Premature baby dragen

Premature baby dragen

Mariska is werkzaam op de afdeling Neonatologie in het Juliana Kinderziekenhuis. Ze werkt als High Care neonatologie verpleegkundige. Ze heeft daar de zorg voor te vroeg geboren baby's (prematuren) en zieke pasgeborenen. En natuurlijk de ouders van de kindjes! 
Lees meer
Dragen naar school

Dragen naar school

Mariska is 33 jaar en moeder van 3 kinderen: Giuliano (6), Jazzlyna (4) en Olivièro (1). Haar jongste draagt ze nog veel in de doek. Bijna elke dag. In deze blog vertelt ze hoe ideaal het dragen is bij het naar school brengen van de kinderen.
Lees meer
Op vakantie met ByKay

Op vakantie met ByKay

Mariska is 33 jaar en moeder van 3 kinderen: Giuliano (6), Jazzlyna (4) en Olivièro (1). Haar jongste draagt ze nog veel in de doek. Bijna elke dag. Zeker als de andere kids naar school gaan. In deze blog vertelt ze over het dragen tijdens haar zomervakantie.
Lees meer
Draagfan Ellemieke: kennismaking met de draagdoek

Draagfan Ellemieke: kennismaking met de draagdoek

Ellemieke Lankhorst is 33 jaar en getrouwd met Giedo. Samen hebben zij drie dochters. Lotte is 7 jaar, Meike is 4 jaar en Ilse viert in april haar 1e verjaardag. Ze is werkzaam als kinderverpleegkundige en lactatiekundige. In deze blog vertelt zij over haar kennismaking en ervaringen met draagdoeken.
Lees meer
Handen vrij

Handen vrij

Stephanie, moeder van 5, schreef een blog over een van de vele voordelen van het dragen van je kindje, namelijk: de handen lekker vrij! Haar kennismaking met de doek en hoe ze niet meer zonder zou kunnen.
Lees meer
Draagfans aan het woord!

Draagfans aan het woord!

Waarom is dragen zo fijn? Daar kunnen wij natuurlijke vele antwoorden op geven. Maar het is nog fijner wanneer draagfans vertellen waarom zij een draagdoek of draagzak zo fijn vinden. Elke baby is anders, elke familie en elke situatie. Er is voor iedereen een manier om fijn te kunnen dragen! We hebben daarom voor jou een aantal reacties verzameld. Er staan honderden reacties op onze Facebook pagina, daarnaast hebben we regelmatig een actie waarbij fans hun draagmomenten insturen. Je kunt hier altijd inspiratie op doen of tips vergaren. 
Lees meer
Interview met een draagfan

Interview met een draagfan

Ik ben Kimm Braker getrouwd met Michel en hebben samen 4 kindjes, 3 zoons Kevin (11) Randy (9) & Hayden (6) en sinds 6 maanden een wolk van een dochter genaamd Lola (geboren 14-04-2015).We wonen in Drenthe en sinds 6 maanden geleden ben ik begonnen met dragen.
Lees meer