Draagdoek.nl
4.35 stars - "Draagdoek.nl" Erna Correct en snel

Correct en snel



Erna

11-10-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.9 stars - "Draagdoek.nl" Kim Geweldige draagzak, eerste keren puzzelen hoe je alles strakker kan zetten. Ik was erbij de derde keer al handig in. Ik draag mijn baby erg graag, heb meerder doeken, deze heb ik gekocht om mee te nemen, tijdens boodschappen, wandelen (wanneer ik buiten de doek moet knopen) Voor lange stukken wandelen, lopen, dragen vind ik mijn draagdoek nog steeds het aller fijnste maar voor korte stukjes/ en om buiten huis om te doen is deze draagzak favo geworden:)

Geweldige draagzak, eerste keren puzzelen hoe je alles strakker kan zetten. Ik was erbij de derde keer al handig in. Ik draag mijn baby erg graag, heb meerder doeken, deze heb ik gekocht om mee te nemen, tijdens boodschappen, wandelen (wanneer ik buiten de doek moet knopen) Voor lange stukken wandelen, lopen, dragen vind ik mijn draagdoek nog steeds het aller fijnste maar voor korte stukjes/ en om buiten huis om te doen is deze draagzak favo geworden:)



Kim

08-10-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.55 stars - "Draagdoek.nl" Charleen Geweldige aankoop. Ben er superblij mee. Heel handig voor thuis tijdens het huishouden. Ik heb nog een peuter thuis en kan de peuter niet alleen met de baby achterlaten als ik bijvoorbeeld op zolder de was wil doen. Dan neem ik de baby mee en heb ik mijn handen vrij. Ook voor buiten erg handig tijdens het voeren van de eendjes met mijn peuter. De baby voelt zich veilig in de zak en kan gezellig mee wandelen zo. Ook voor het pretpark en shoppen. Nogmaals: een superaankoop.

Geweldige aankoop. Ben er superblij mee. Heel handig voor thuis tijdens het huishouden. Ik heb nog een peuter thuis en kan de peuter niet alleen met de baby achterlaten als ik bijvoorbeeld op zolder de was wil doen. Dan neem ik de baby mee en heb ik mijn handen vrij. Ook voor buiten erg handig tijdens het voeren van de eendjes met mijn peuter. De baby voelt zich veilig in de zak en kan gezellig mee wandelen zo. Ook voor het pretpark en shoppen. Nogmaals: een superaankoop.



Charleen

04-10-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
5 stars - "Draagdoek.nl" Veerle super draagdoek, goed verpakt en snel geleverd.

super draagdoek, goed verpakt en snel geleverd.



Veerle

02-10-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.3 stars - "Draagdoek.nl" Corina Ik vond het persoonlijk wat lastig om de draagzak helemaal goed af te stellen voor mijn dochter, ik vond de gebruiksaanwijzing/ boekje niet helemaal duidelijk. Heb echt nog wel goed op internet moeten zoeken voor ik het wist en ik las dat ik niet de enige was die hier tegenaan liep. Misschien een puntje van aandacht voor jullie. Nu moet ik wel direct bij zeggen dat ik een paar keer hulp/ advies heb gevraagd via de chat op de site en dat ik toen erg goed geholpen ben!

Ik vond het persoonlijk wat lastig om de draagzak helemaal goed af te stellen voor mijn dochter, ik vond de gebruiksaanwijzing/ boekje niet helemaal duidelijk. Heb echt nog wel goed op internet moeten zoeken voor ik het wist en ik las dat ik niet de enige was die hier tegenaan liep. Misschien een puntje van aandacht voor jullie. Nu moet ik wel direct bij zeggen dat ik een paar keer hulp/ advies heb gevraagd via de chat op de site en dat ik toen erg goed geholpen ben!



Corina

07-09-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.85 stars - "Draagdoek.nl" Marjolein Super service snelle levering en mooie kwaliteit draagdoek.

Super service snelle levering en mooie kwaliteit draagdoek.



Marjolein

01-09-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.75 stars - "Draagdoek.nl" Zoe Super goede service, Het product in principe ook goed alleen was helaas mijn taille te klein voor de SSC. Deze retour gestuurd en zonder poespas vrijwel direct mijn geld terug gekregen.

Super goede service, Het product in principe ook goed alleen was helaas mijn taille te klein voor de SSC. Deze retour gestuurd en zonder poespas vrijwel direct mijn geld terug gekregen.



Zoe

01-09-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4 stars - "Draagdoek.nl" Corry Het is een hele mooie stevige draagzak, waar dochterlief graag in zit. Alleen vind ik de uitleg van de draagzak een beetje onduidelijk over hoe je het achterpand vergroot.

Het is een hele mooie stevige draagzak, waar dochterlief graag in zit. Alleen vind ik de uitleg van de draagzak een beetje onduidelijk over hoe je het achterpand vergroot.



Corry

01-09-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.9 stars - "Draagdoek.nl" Sannemarijn De Vries Super blij met de draagdoek!

Super blij met de draagdoek!



Sannemarijn De Vries

28-08-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.65 stars - "Draagdoek.nl" Milou Een heerlijke stevige draagdoek! Ik heb al meerdere Bykay draagdoeken en deze voldoet ook weer aan alle eisen! Happy customer :)

Een heerlijke stevige draagdoek! Ik heb al meerdere Bykay draagdoeken en deze voldoet ook weer aan alle eisen! Happy customer :)



Milou

27-08-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.95 stars - "Draagdoek.nl" Meike Te gebruiken vanaf de geboorte, draagt fijn!

Te gebruiken vanaf de geboorte, draagt fijn!



Meike

27-08-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.95 stars - "Draagdoek.nl" Roel Zeer tevreden

Zeer tevreden



Roel

27-08-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.9 stars - "Draagdoek.nl" Kim Ben super blij met de snelle service van het bedrijf. Helaas was de draagzak niet de juiste keuze voor ons maar dat gaf geen probleem na het passen konden we hem retourneren en binnen 2 dagen had ik mijn geld terug staan op mijn rekening.

Ben super blij met de snelle service van het bedrijf. Helaas was de draagzak niet de juiste keuze voor ons maar dat gaf geen probleem na het passen konden we hem retourneren en binnen 2 dagen had ik mijn geld terug staan op mijn rekening.



Kim

26-08-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.95 stars - "Draagdoek.nl" Melissa Gerdsen Erg blij. Leuk om het te ontvangen met een notitieblokje met een boodschap. Dit maakt het persoonlijk. Ik moet nog geduld hebben om hem te kunnen gebruiken. Uitgerekend 29-12-2017

Erg blij. Leuk om het te ontvangen met een notitieblokje met een boodschap. Dit maakt het persoonlijk. Ik moet nog geduld hebben om hem te kunnen gebruiken. Uitgerekend 29-12-2017



Melissa Gerdsen

15-08-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.25 stars - "Draagdoek.nl" Trudy Snelle levering van de draagdoek. Ook in een leuk pakket met interessante informatie toegestuurd. Wel enorm veel keus in doeken als in kleuren, dus dat is even zoeken. Als cadeautje weg gegeven, maar wordt met plezier veel gedragen.

Snelle levering van de draagdoek. Ook in een leuk pakket met interessante informatie toegestuurd. Wel enorm veel keus in doeken als in kleuren, dus dat is even zoeken. Als cadeautje weg gegeven, maar wordt met plezier veel gedragen.



Trudy

11-08-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.45 stars - "Draagdoek.nl" Susanne De draagzak nog niet gebruikt maar hij ziet er stevig uit. Wel even zonder baby geprobeerd en hij is makkelijk om te doen. Goede instructie meegeleverd.

De draagzak nog niet gebruikt maar hij ziet er stevig uit. Wel even zonder baby geprobeerd en hij is makkelijk om te doen. Goede instructie meegeleverd.



Susanne

10-08-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.15 stars - "Draagdoek.nl" Wendy Ik heb twee verschillende draagzaken van ByKay. Beide super van kwaliteit en makkelijk in gebruik! Goede en snelle service. Zeker een aanrader!

Ik heb twee verschillende draagzaken van ByKay. Beide super van kwaliteit en makkelijk in gebruik! Goede en snelle service. Zeker een aanrader!



Wendy

20-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.45 stars - "Draagdoek.nl" Olivia Mijn zoontje even laten wennen en daarna een hele dag er steeds in. In de bykay ssc deluxe. Zoontje is nu 3mnden en wat een uitkomst. Hij vond het heerlijk en omdat we op aruba wonen wqren we benieuwd of het warm zou zijn en swt valt reuze mee dankzij de stof. Super gemakkelijk aan te doen en te verstellen. Ik raad hem zeker aan bij andere!

Mijn zoontje even laten wennen en daarna een hele dag er steeds in. In de bykay ssc deluxe. Zoontje is nu 3mnden en wat een uitkomst. Hij vond het heerlijk en omdat we op aruba wonen wqren we benieuwd of het warm zou zijn en swt valt reuze mee dankzij de stof. Super gemakkelijk aan te doen en te verstellen. Ik raad hem zeker aan bij andere!



Olivia

16-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.4 stars - "Draagdoek.nl" Petra Erg fijne draagdoek!

Erg fijne draagdoek!



Petra

13-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.95 stars - "Draagdoek.nl" Ilse Hele fijne service,kon al mijn vragen stellen via messenger,kreeg netjes antwoord terug,erg fijn!mijn draagzak kwam in een hele mooie doos,met informatieboekje, en ook heel leuk,een klein boekje met uitleg over hoe 'bykay' is ontstaan,leuk om te lezen!

Hele fijne service,kon al mijn vragen stellen via messenger,kreeg netjes antwoord terug,erg fijn!mijn draagzak kwam in een hele mooie doos,met informatieboekje, en ook heel leuk,een klein boekje met uitleg over hoe 'bykay' is ontstaan,leuk om te lezen!



Ilse

13-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.05 stars - "Draagdoek.nl" nickey mooie stevige stof, onze dochter slaapt er heerlijk in en het is fijn dragen

mooie stevige stof, onze dochter slaapt er heerlijk in en het is fijn dragen



nickey

13-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.45 stars - "Draagdoek.nl" Nicole Helemaal goed!

Helemaal goed!



Nicole

13-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.9 stars - "Draagdoek.nl" Esther Hele fijne winkel, telefonisch goed bereikbaar en kunnen je alles uitleggen! Heel fijn! Heb een draagzak gekocht en ben nog zwanger. Maar geen probleem om deze evt terug te sturen als de baby geboren is en ik vind het geen fijne draagzak (thuis proberen uiteraard) maar dat lijkt me niet na het advies :-)

Hele fijne winkel, telefonisch goed bereikbaar en kunnen je alles uitleggen! Heel fijn! Heb een draagzak gekocht en ben nog zwanger. Maar geen probleem om deze evt terug te sturen als de baby geboren is en ik vind het geen fijne draagzak (thuis proberen uiteraard) maar dat lijkt me niet na het advies :-)



Esther

13-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.45 stars - "Draagdoek.nl" Carola Heerlijke draagzak, ssc deluxe. Ik had al een draagdoek om te knopen maar bleef daar wat onzeker bij. Deze draagzak is zo makkelijk om te doen, mn meisje is daarna heerlijk vertrokken en lekker knus tegen mama aan.

Heerlijke draagzak, ssc deluxe. Ik had al een draagdoek om te knopen maar bleef daar wat onzeker bij. Deze draagzak is zo makkelijk om te doen, mn meisje is daarna heerlijk vertrokken en lekker knus tegen mama aan.



Carola

10-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.9 stars - "Draagdoek.nl" Baukje Vorige week via de website de draagzak besteld nadat we een aanbieding voorbij zagen komen op facebook. De draagzak is snel geleverd met een leuk persoonlijk tintje erbij. We moeten nog even wachten voordat we de draagzak kunnen gebruiken, maar dat gaat vast goedkomen!

Vorige week via de website de draagzak besteld nadat we een aanbieding voorbij zagen komen op facebook. De draagzak is snel geleverd met een leuk persoonlijk tintje erbij. We moeten nog even wachten voordat we de draagzak kunnen gebruiken, maar dat gaat vast goedkomen!



Baukje

10-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.75 stars - "Draagdoek.nl" Shauna Ben zeer tevreden met de bykay draagzak, Hij ziet er mooi uit, hij zit goed, en het belangrijkste, mijn zoontje zit er goed in En vind het fijn. Na de bestelling had ik hem 2 dagen later in huis, Zeer snel dus!

Ben zeer tevreden met de bykay draagzak, Hij ziet er mooi uit, hij zit goed, en het belangrijkste, mijn zoontje zit er goed in En vind het fijn. Na de bestelling had ik hem 2 dagen later in huis, Zeer snel dus!



Shauna

10-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.3 stars - "Draagdoek.nl" Carlijn Goede en snelle service. Helemaal tevreden

Goede en snelle service. Helemaal tevreden



Carlijn

09-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.5 stars - "Draagdoek.nl" Gea Super service! Prachtige doeken, die fijn dragen. Ik heb de mei tai deluxe dark denim en de ssc deluxe mintgroen. Helemaal blij mee!

Super service! Prachtige doeken, die fijn dragen. Ik heb de mei tai deluxe dark denim en de ssc deluxe mintgroen. Helemaal blij mee!



Gea

08-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.95 stars - "Draagdoek.nl" Simone Nette en snelle service. Heel blij met de draagdoek van bykay ssc deluxe. Veel draagplezier voor een leuke prijs door de actie!

Nette en snelle service. Heel blij met de draagdoek van bykay ssc deluxe. Veel draagplezier voor een leuke prijs door de actie!



Simone

07-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.6 stars - "Draagdoek.nl" Linda Top!

Top!



Linda

07-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.8 stars - "Draagdoek.nl" Suus Fijne actie en snel geleverd!

Fijne actie en snel geleverd!



Suus

07-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.2 stars - "Draagdoek.nl" Maaike Fijne webshop, alleen zou een track &tracé code fijn zijn zodat je weet wanneer en hoe laat ze het komen bezorgen.

Fijne webshop, alleen zou een track &tracé code fijn zijn zodat je weet wanneer en hoe laat ze het komen bezorgen.



Maaike

07-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.95 stars - "Draagdoek.nl" Sandra Super mooie deluxe draagzak! Ik kan niet wachten tot ik de baby erin kan dragen. Ben nu 37 weken zwanger dus echt dragen kan nog niet ;). Hij ziet er stoer uit (ik heb de kleur staalgrijs genomen) en de stevigheid spat er door de band op je heupen vanaf. Super toffe actie via facebook ook!

Super mooie deluxe draagzak! Ik kan niet wachten tot ik de baby erin kan dragen. Ben nu 37 weken zwanger dus echt dragen kan nog niet ;). Hij ziet er stoer uit (ik heb de kleur staalgrijs genomen) en de stevigheid spat er door de band op je heupen vanaf. Super toffe actie via facebook ook!



Sandra

07-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.85 stars - "Draagdoek.nl" Manon Eindelijk mijn handen vrij zonder dat de kleine continue huilt. Super blij met mijn aankoop!

Eindelijk mijn handen vrij zonder dat de kleine continue huilt. Super blij met mijn aankoop!



Manon

07-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4 stars - "Draagdoek.nl" C. Winter Overzichtelijke webshop, leuke acties en snelle levering. De Bykay ssc deluxe gekocht, goede kwaliteit!

Overzichtelijke webshop, leuke acties en snelle levering. De Bykay ssc deluxe gekocht, goede kwaliteit!



C. Winter

07-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.95 stars - "Draagdoek.nl" ikke Snelle levering, heerlijk zachte soepele draagdoek, alleen erg jammer dat de applicatie gewoon een strijkplaatje is. 6 jaar geleden ook een draagdoek met applicatie besteld en toen was het wel een stoffen applicatie. Dus dat vond ik een flinke minpunt. Verder erg blij met de doek!

Snelle levering, heerlijk zachte soepele draagdoek, alleen erg jammer dat de applicatie gewoon een strijkplaatje is. 6 jaar geleden ook een draagdoek met applicatie besteld en toen was het wel een stoffen applicatie. Dus dat vond ik een flinke minpunt. Verder erg blij met de doek!



ikke

06-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.35 stars - "Draagdoek.nl" Judith De bykay stretchdraagdoekem vind ik absoluut de fijnste draagdoeken die er zijn. Ook voor ons derde kindje weer heel handig. Zoontje zit lekker tevreden tegen je aan terwijl je je handen vrij hebt voor de anderen.

De bykay stretchdraagdoekem vind ik absoluut de fijnste draagdoeken die er zijn. Ook voor ons derde kindje weer heel handig. Zoontje zit lekker tevreden tegen je aan terwijl je je handen vrij hebt voor de anderen.



Judith

05-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.15 stars - "Draagdoek.nl" Anne SSC deluxe in mintgroen gisteren binnen gekregen, en er vandaag al lekke mee door het park gewandeld. mijn dochter is 5 maanden en past er goed in, ook omdat ze haar hoofdje al redelijk recht kan houden. Hij zit lekker en voelt stevig. Op een hele lange wandeling zitten de riempjes misschien niet meer lekker op de rug, maar na een uur had ik daar nog helemaal geen last van. Ook een vrolijke kleur voor de zomer. Tevreden dus!

SSC deluxe in mintgroen gisteren binnen gekregen, en er vandaag al lekke mee door het park gewandeld. mijn dochter is 5 maanden en past er goed in, ook omdat ze haar hoofdje al redelijk recht kan houden. Hij zit lekker en voelt stevig. Op een hele lange wandeling zitten de riempjes misschien niet meer lekker op de rug, maar na een uur had ik daar nog helemaal geen last van. Ook een vrolijke kleur voor de zomer. Tevreden dus!



Anne

05-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.6 stars - "Draagdoek.nl" Amanda Draagzak van by kay besteld, supersnel in huis, product was goed verpakt en in uitstekende staat. Kwaliteit lijkt dik in orde en draagcomfort is ook uitstekend.

Draagzak van by kay besteld, supersnel in huis, product was goed verpakt en in uitstekende staat. Kwaliteit lijkt dik in orde en draagcomfort is ook uitstekend.



Amanda

05-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.7 stars - "Draagdoek.nl" Ingrid Ben er heel blij mee voor dat eventjes dat ik hem vandaag heb gebruikt zit ie prima hier en daar nog wat kleine aanpassingen en me zoontje zit dan ook goed liefs ingrid

Ben er heel blij mee voor dat eventjes dat ik hem vandaag heb gebruikt zit ie prima hier en daar nog wat kleine aanpassingen en me zoontje zit dan ook goed liefs ingrid



Ingrid

04-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
5 stars - "Draagdoek.nl" Suus Heel fijne shop! Lekker vlotte verzending van een product dat nog wel in de actie was. Mooie kwaliteit, goede prijs, gratis bezorging én een handgeschreven briefje in de doos. Super!

Heel fijne shop! Lekker vlotte verzending van een product dat nog wel in de actie was. Mooie kwaliteit, goede prijs, gratis bezorging én een handgeschreven briefje in de doos. Super!



Suus

04-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.4 stars - "Draagdoek.nl" Alwine Perrenet Hele fijne draagzak!! En ook een leuk persoonlijk kaartje erbij! Bedankt!

Hele fijne draagzak!! En ook een leuk persoonlijk kaartje erbij! Bedankt!



Alwine Perrenet

04-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.95 stars - "Draagdoek.nl" Iris Super goede, snelle en nette service. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe draagzak.

Super goede, snelle en nette service. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe draagzak.



Iris

04-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.25 stars - "Draagdoek.nl" Laura Mooie draagzak van bykay. Nu maar hopen dat onze kleine aankomende spruit hem ook fijn vindt!

Mooie draagzak van bykay. Nu maar hopen dat onze kleine aankomende spruit hem ook fijn vindt!



Laura

04-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.75 stars - "Draagdoek.nl" Wendy Super service! Na aankomst van (actie) draagzakken uit Turkije in Ned gelijk verzonden. Helaas nog niet getest want de baby is nog niet geboren maar we kijken er heel erg naar uit. De zak voor aanschaf al wel in de winkel getest en hij beviel ons beiden erg goed!

Super service! Na aankomst van (actie) draagzakken uit Turkije in Ned gelijk verzonden. Helaas nog niet getest want de baby is nog niet geboren maar we kijken er heel erg naar uit. De zak voor aanschaf al wel in de winkel getest en hij beviel ons beiden erg goed!



Wendy

04-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.6 stars - "Draagdoek.nl" Hanneke Prachtige praktische doek

Prachtige praktische doek



Hanneke

03-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.55 stars - "Draagdoek.nl" Mieke Heerlijke mei tai met een superleuke aanbieding

Heerlijke mei tai met een superleuke aanbieding



Mieke

02-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.9 stars - "Draagdoek.nl" Leonie Super blij met onze nieuwe draagdoek. Onze zoon vind hem ook erg fijn

Super blij met onze nieuwe draagdoek. Onze zoon vind hem ook erg fijn



Leonie

02-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.55 stars - "Draagdoek.nl" Elaine Heerlijke drager! Mijn dochter is er dol op en kan lekker slapen. Ook mijn man en ik vinden het erg fijn. Hij is 30cm langer dan ik maar de mei tai zit bij ons beide goed. De stof is dun en luchtig maar heel sterk. Het knopen gaat heel eenvoudig. Ik vind het ook fijn dat ik kan zij- en rugdragen (en dat dat helder wordt uitgelegd in het boekje dat erbij zit), en dat we hem nog jaren kunnen gebruiken. Ik heb alleen steeds ruzie met het kapje, ik krijg hem niet vastgeknoopt als nekrol dus laat hem maar gewoon hangen.

Heerlijke drager! Mijn dochter is er dol op en kan lekker slapen. Ook mijn man en ik vinden het erg fijn. Hij is 30cm langer dan ik maar de mei tai zit bij ons beide goed. De stof is dun en luchtig maar heel sterk. Het knopen gaat heel eenvoudig. Ik vind het ook fijn dat ik kan zij- en rugdragen (en dat dat helder wordt uitgelegd in het boekje dat erbij zit), en dat we hem nog jaren kunnen gebruiken. Ik heb alleen steeds ruzie met het kapje, ik krijg hem niet vastgeknoopt als nekrol dus laat hem maar gewoon hangen.



Elaine

02-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.95 stars - "Draagdoek.nl" Ilona Snelle levering, geweldig product! Ik kan nu in mn eentje, en terwijl de baby op mij ligt, de draagdoek knopen! Ideaal . Had hem 2 jaar geleden al moeten aanschaffen bij mn zoontje. Door dysmaturiteit even moeten zoeken hoe de baby te dragen, maar bij vragen via sociale media kreeg ik snel en duidelijk antwoord!

Snelle levering, geweldig product! Ik kan nu in mn eentje, en terwijl de baby op mij ligt, de draagdoek knopen! Ideaal . Had hem 2 jaar geleden al moeten aanschaffen bij mn zoontje. Door dysmaturiteit even moeten zoeken hoe de baby te dragen, maar bij vragen via sociale media kreeg ik snel en duidelijk antwoord!



Ilona

02-07-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.8 stars - "Draagdoek.nl" Sara Hele fijne doek. Makkelijk in gebruik en zit fantastisch! Zoontje weegt ruim 12 kg, maar zo voelt het absoluut niet.

Hele fijne doek. Makkelijk in gebruik en zit fantastisch! Zoontje weegt ruim 12 kg, maar zo voelt het absoluut niet.



Sara

30-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.5 stars - "Draagdoek.nl" Raquel Snelle levering.

Snelle levering.



Raquel

30-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.45 stars - "Draagdoek.nl" Mijke Leuke aanbieding en snelle levering. Nog niet gebruikt, want de baby is nog niet geboren.

Leuke aanbieding en snelle levering. Nog niet gebruikt, want de baby is nog niet geboren.



Mijke

30-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.15 stars - "Draagdoek.nl" Carine Eshuis Ik ontving de prachtige ByKay Mei Tai, in heerlijk frisgroene kleur, lekker vlot nadat ik m besteld had. Ik ben erg tevreden over de service van draagdoek.nl en over de Mei Tai! Mijn dochter en ik genieten er met volle teugen van!!!!

Ik ontving de prachtige ByKay Mei Tai, in heerlijk frisgroene kleur, lekker vlot nadat ik m besteld had. Ik ben erg tevreden over de service van draagdoek.nl en over de Mei Tai! Mijn dochter en ik genieten er met volle teugen van!!!!



Carine Eshuis

29-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.9 stars - "Draagdoek.nl" Jenny van Leeuwen Zeer fijne draagdoek! Makkelijk te gebruiken, ook als je alleen bent, met aan doen. Echt een aanrader!

Zeer fijne draagdoek! Makkelijk te gebruiken, ook als je alleen bent, met aan doen. Echt een aanrader!



Jenny van Leeuwen

29-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.15 stars - "Draagdoek.nl" Anouk Ik had het product voor 1 4.00u. Besteld, maar niet de volgende werkdag ontvangen.

Ik had het product voor 1 4.00u. Besteld, maar niet de volgende werkdag ontvangen.



Anouk

29-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.7 stars - "Draagdoek.nl" Sharon Super! Goeie service en doek is mooi binnen gekomen :)

Super! Goeie service en doek is mooi binnen gekomen :)



Sharon

29-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.85 stars - "Draagdoek.nl" Linda Erg gebruiksvriendelijk en ideaal dat het een combi is tussen draagdoek en draagzak! Ik ben fan!

Erg gebruiksvriendelijk en ideaal dat het een combi is tussen draagdoek en draagzak! Ik ben fan!



Linda

29-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
4.15 stars - "Draagdoek.nl" Clari De triangel click carrier classic is qua design super! Ook is hij erg praktisch in gebruik. 3x klikken en je kunt gaan. Het nadeel is dat je erg lange "flappen" hebt hangen van het aansnoeren en het er daardoor niet meer zo mooi uitziet. Ook vind ik een nadeel dat de stof erg in de beentjes snijdt, omdat het niet is verstevigd met kussentjes o.i.d. Al met al wel een goede, makkelijke doek.

De triangel click carrier classic is qua design super! Ook is hij erg praktisch in gebruik. 3x klikken en je kunt gaan. Het nadeel is dat je erg lange "flappen" hebt hangen van het aansnoeren en het er daardoor niet meer zo mooi uitziet. Ook vind ik een nadeel dat de stof erg in de beentjes snijdt, omdat het niet is verstevigd met kussentjes o.i.d. Al met al wel een goede, makkelijke doek.



Clari

19-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service

Draagdoek.nl
3.85 stars - "Draagdoek.nl" Johannita Nu al een paar keer wat besteld en altijd snel geleverd... Soms ook nog met een persoonlijke toutch... super leuk.. bedankt

Nu al een paar keer wat besteld en altijd snel geleverd... Soms ook nog met een persoonlijke toutch... super leuk.. bedankt



Johannita

19-06-2017

Prijs

Kwaliteit

Snelheid

Service