Stretchy Wrap Deluxe maat S

Wil je je baby of peuter heerlijk dichtbij je dragen, en er daarbij modieus uitzien en je handen vrij hebben? Dat kan met de Stretchy Wrap Deluxe maat S! Of het nu op je buik of heup is, met deze rekbare draagdoek draag je jouw lief tot ongeveer 18 kilo.

Meer details

€ 59.95

€ 35.95

-€ 24.00

Waarom kopen bij Draagdoek.nl
  • Ontwerp het zelf
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Expert in ergonomische babydragers
  • Besteld voor 14:00 is de volgende werkdag in huis
Gewicht1 - 3 kg
Leeftijd1 - 4 jaar
Wat?Knopen
CertificatenASTM, Internal Hip Dysplacia Institute, 100% Oekotex, BCIA


Wil je je baby of peuter heerlijk dichtbij je dragen, en er daarbij modieus uitzien en je handen vrij hebben? Dat kan met de Stretchy Wrap Deluxe maat S! Deze rekbare draagdoek van ByKay is ontworpen om jouw kindje ergonomisch te dragen, zodat jullie beiden heerlijk kunnen genieten. Of het nu op je buik of heup is, met deze rekbare draagdoek draag je jouw lief tot ongeveer 18 kilo.

Alles is mogelijk, maar het belangrijkste is dat je je kindje tot ca. 18 kilo heel dicht bij je kunt dragen! Onze moderne tricot draagdoeken zijn gemaakt van 100% veilig en babyvriendelijk katoen. Daarnaast zijn de draagdoeken Oeko-Tex-100 gecertificeerd. Ook zijn ze getest en in overeenstemming met de Europese norm EN 13209-2 goedgekeurd. Bovendien zit er een gratis draagdoektas bij, inclusief instructies! Kortom: Carry your love!

Matentabel:

Onderstaande matentabel geeft de Europese confectiematen weer. Het is de bedoeling dat degene die gaat dragen bekijkt wat zijn of haar lengte is, alsook confectiemaat. Dragen jullie samen? Ga dan uit van de persoon die het grootst is.

Lengte draagdoek:

  • Lengte maat S: 4 meter 10
  • Breedte draagdoek: 70 centimeter

We hebben ook een basis variant van de rekbare draagdoek, de Stretchy Wrap Classic. Met de classic rekbare draagdoek kun je jouw lief dragen tot 10 kilo in een one size fits all maat en verschillende effen kleuren. 


Certificaten

ASTM logo      Hip Dysplasia Institute     Oeko-Tex Logo  BCIA Logo 

Producten in dezelfde categorie

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...