We Are Wovens - Mixite

Wauw, wát een eyecatchers, de draagdoeken van We Are Wovens. Ze zijn super stijlvol, hip en draagkrachtig. De Mixite is verkrijgbaar in vier trendy kleuren: Breeze (blauw), Raven (zwart), Show (roze) en Sparrow (grijs). Te gebruiken van newborn tot peuter.

Levertijd: 1 a 2 werkdagen

Meer details

€ 119.00

Waarom kopen bij Draagdoek.nl
  • Ontwerp het zelf
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Expert in ergonomische babydragers
  • Besteld voor 14:00 is de volgende werkdag in huis
Gewicht0 - 18 kg
Leeftijd0 - 3 jaar
Materiaal100% Katoen (geweven)
Hoe?Heup, Buik, Rug
Wat?Knopen

Wauw, wát een eyecatchers, de draagdoeken van We Are Wovens. Ze zijn super stijlvol, hip en draagkrachtig. We Are Wovens is een nieuw Nederlands merk: echt Dutch Design dus!

De geweven draagdoeken van We Are Wovens zijn gemaakt van 100% Italiaans gekamd katoen. Bij dit katoen wordt het garen voor het spinnen gekamd, waardoor de draad nog zachter en soepeler wordt. Dit resulteert in een heerlijk zachte doek én minder kans op oneffenheden in de stof.

De Mixite is verkrijgbaar in vier trendy kleuren: Breeze (blauw), Raven (zwart), Show (roze) en Sparrow (grijs). Door de mooie jacquard weving is deze draagdoek aan twee kanten te dragen. De doeken van We Are Wovens ademen fashion en zijn beresterk bovendien. Draag je kindje in stijl! Te gebruiken van newborn tot peuter.

We zijn mama. We zijn stijlvol. We zijn onszelf vooral. We Are Wovens <3

Weving: Jacquard
Gewicht: 300 g/m2
Verkrijgbaar in de vier kleuren: Breeze, Raven, Show en Sparrow 

Let op: op de producten van We Are Wovens kunnen geen kortingscodes worden toegepast. Ook zijn deze producten uitgesloten van aanbiedingen en acties.

Producten in dezelfde categorie