Delfy Mei Tai Classic

De Delfy Mei Tai Classic is een ergonomisch en ondersteunend draagsysteem met uniek Hollands tintje. De Mei Tai babydrager van ByKay is een tussenvorm van een klikgespensysteem en een knoopdoek waarmee je op de buik, de heup en de rug kunt dragen. Met deze ByKay babydrager wordt je baby goed ondersteund in een ergonomisch verantwoorde positie.

Meer details

€ 99.95

Waarom kopen bij Draagdoek.nl
  • Ontwerp het zelf
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Expert in ergonomische babydragers
  • Besteld voor 14:00 is de volgende werkdag in huis
Gewicht0 - 25 kg
Leeftijd0 - 5 jaar
MateriaalLinnen 48% en Katoen 52%, 100% Katoen (geweven)
Hoe?Heup, Buik, Rug
Wat?Knopen, Voorgevormd

De prachtige Hollandse Delfy Collectie, ontworpen door ByKay zelf, in eigen huis. Wil jij jouw lief dragen in dit collectorsitem van ByKay? In de Delfy Collectie zijn de volgende babydragers verkrijgbaar: Stretchy Wrap, Woven Wrap Deluxe, de Mei Tai Classic en de Click Carrier Classic. Deze laatste twee zijn beide gecombineerd met onze populaire Dark Jeans. 

De ByKay Mei Tai Classic is een ergonomisch en ondersteunend draagsysteem. Een tussenvorm van een klikgespensysteem en een knoopdoek waarmee je op de buik, de heup en de rug kunt dragen. Met dit draagsysteem wordt je baby goed ondersteund in een ergonomisch verantwoorde positie. De Mei Tai Classic heeft brede schouderbanden zodat het gewicht goed wordt verdeeld en een perfecte pasvorm heeft voor iedereen.  

De Delfy stof is gemaakt van 100% geweven katoen. De Delfy mei Tai is net als de Delfy SSC Classic gecombineerd met onze stoere geweven denim stof (52% katoen en 48% linnen). In gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Certificaten

ASTM logo      Hip Dysplasia Institute     Oeko-Tex Logo  BCIA Logo   

    Producten in dezelfde categorie

    Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...