Delfy Click Carrier Classic

De Click Carrier Classic Delfy is een ergonomische en comfortabele babydrager van ByKay met uniek Hollands design. In deze draagzak met klikgespen kun je je kindje op je buik, op je heup en op je rug dragen. Deze babydrager is ideaal voor iedereen die wil klikken en gaan en is gemakkelijk in gebruik. De Click Carrier Classic Delfy is zonder hulp om te doen.

Meer details

€ 99.95

Waarom kopen bij Draagdoek.nl
  • Ontwerp het zelf
  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Expert in ergonomische babydragers
  • Besteld voor 14:00 is de volgende werkdag in huis
Gewicht0 - 18 kg
Leeftijd0 - 2 jaar
MateriaalLinnen 48% en Katoen 52%, 100% Katoen (geweven)
Hoe?Heup, Buik, Rug
Wat?Klikken, Voorgevormd
CertificatenASTM, Internal Hip Dysplacia Institute, 100% Oekotex, BCIA

De prachtige Hollandse Delfy Collectie, ontworpen door ByKay zelf, in eigen huis. Bestel hem nu en draag jouw lief in een draagsysteem naar keuze met een uniek design met Hollands tintje. In de Delfy Collectie zijn de volgende draagsystemen verkrijgbaar: Stretchy Wrap, Woven Deluxe en de Mei Tai Classic en de Click Carrier Classic beide gecombineerd met onze populaire Dark Jeans. 

De Click Carrier Classic Delfy is een ergonomische en comfortabele babydrager met klikgespen waarin je je kindje op je buik, op je heup en op je rug kunt dragen. Hij is ideaal voor iedereen die wil klikken en gaan. Hij is gemakkelijk in gebruik en zonder hulp om te doen.

Hij heeft een los bevestigingsbandje zodat je ook fijn op je rug kunt dragen of het rugpand wilt versmallen voor de allerkleinsten.

Certificaten

ASTM logo      Hip Dysplasia Institute     Oeko-Tex Logo  BCIA Logo