Retourneren of ruilen

Onze draagdoeken en accessoires mogen geruild en geretourneerd worden, bijvoorbeeld wanneer de kleur of maat niet bevalt. Hier zijn een paar regels aan verbonden:

1. De producten dienen ongebruikt en in nieuwstaat te zijn.

2. U dient ons hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling per email (info@bykay.com) op de hoogte te stellen.

3. Voor ruilen: op een begeleidend briefje aangeven waarvoor het item geruild moet worden en deze bijvoegen. Na ontvangst zullen we het item ruilen en evt. overgebleven saldo terugstorten, denk aan een vermelding van je bankgegevens. Als er bijbetaald moet worden ontvang je per mail een factuur hiervoor. Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is. Terugsturen is op eigen risico en we raden aan het pakketje goed te verpakken en traceerbaar en/of aangetekend te verzenden.

4. Voor retourneren: op een begeleidend briefje aangeven wat de reden van retour is en je bankgegevens vermelden. Na ontvangst zullen we het aankoopbedrag terugstorten. Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is. Terugsturen is op eigen risico en we raden aan het pakketje goed te verpakken en traceerbaar en/of aangetekend te verzenden.

NB: alleen draagdoeken en accessoires uit ons standaard ByKay-assortiment kunnen geruild worden, een product speciaal voor u geconfectioneerd of bedrukt  kan helaas niet worden geretourneerd.

De kosten van de ruil of het retour sturen van jouw bestelling zijn voor eigen rekening. Bij een uitzonderlijk geval, bijvoorbeeld wanneer jouw bestelling door een fout van ons niet in orde is, vergoeden wij de kosten van een retourzending.

Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is. Terugsturen is op eigen risico en we raden aan het pakketje goed te verpakken en traceerbaar en/of aangetekend te verzenden.

Het retourneeradres is: Draagdoek.nl, Kruisbergseweg 46a, 6601 DD Wijchen.

Herroeping

Download hier het  Retourformulier