Gebruiksvoorwaarden

Algemene informatie

Middels het bezoeken van deze website ga je automatisch akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Deze website is eigendom van ByKay B.V. ByKay is gevestigd in Nederland. 

Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder mede begrepen de auteursrechten en merkrechten, op alle content zoals teksten, afbeeldingen en video's, geluiden, software en andere materialen op deze website zijn eigendom van ByKay, aan haar gelieerde bedrijven, of zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar, danwel rechtmatig verkregen of geproduceerd van en door bedrijven. 

We hebben downloads voor je beschikbaar gesteld, zoals instructies, welke gedownload mogen worden en geschikt zijn voor gebruik. Deze mogen ook door gedeeld worden met anderen, onder de voorwaarden dat je dit doet voor informatieve doeleinden. 

Informatie

Indien je informatie aan ons verstrekt, ga je ermee akkoord dat wij deze informatie gebruiken. Tevens garandeer je dat de informatie geen inbreuk maakt op (intellectuele eigendoms)rechten van derden of anderszins onrechtmatig is. Op bepaalde plekken op deze website kunnen gebruikers zelf berichten en informatie plaatsen, zoals een review. Hiervoor zijn wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk. Wel behouden wij ons het recht deze berichten te verwijderen, te wijzigen of in te korten indien nodig. 

Op persoonlijke informatie die je aan ons verstrekt is de privacy verklaring van toepassing. Lees deze verklaring goed door alvorens je informatie aan ons verstrekt. 

Contact

Indien je een vraag of klacht voor ons hebt, neem dan contact op via info@draagdoek.nl zodat wij je zo spoedig mogelijk kunnen helpen. 

Contact - ByKay Nederland
Draagdoek.nl
Kruisbergseweg 46a
6601 DD Wijchen
E-Mail: info@draagdoek.nl
Tel.nr: 024-7111000
KvK: 5007 4709
BTWnr: NL 8225.31.914.B01

Afterpay

Indien u uw bestelling afrekent via AfterPay (achteraf betalen) gaat u tevens akkoord met de voorwaarden van AfterPay. Deze kunt in hier vinden:

Overige voorwaarden

Wij behouden ons het recht om zonder voorafgaande kennisgeving op elk willekeurig moment wijzigingen en correcties in deze website en/of deze gebruiksvoorwaarden aan te brengen. Dit geldt ook voor door ons opgezette acties op onze Social Media kanalen. 
Op deze gebruiksvoorwaarden en uw gebruik van de website is Nederlands recht van toepassing.