Advies

We kunnen het ons voorstellen dat je nog wat extra informatie wilt doornemen voordat je een keuze maakt, of voordat je begint met het draagsysteem omknopen. Daarom hebben we een verzameling aan informatie voor je, waar je rustig kunt kijken naar alle voordelen van een drager, het gebruik ervan, of bijvoorbeeld de wasvoorschriften voor de verschillende stoffen. Tevens kun je de instructies downloaden en filmpjes bekijken, zodat je precies weet hoe elk draagsysteem gebruikt moet worden. 

Belang draagdoek

Waarom een draagdoek? Dit zal waarschijnlijk een vraag zijn die je beantwoord wil hebben. klik op onderstaand icoon, om een uitgebreide uitleg te krijgen over het belang van een draagdoek.

 

Lees meer

Draagvoorschriften

Hoe werkt het, een draagdoek en hoe gebruik je hem? We geven je graag onze tips over het gebruik van jouw draagdoek. klik op onderstaand icoon, voor onze tips en instructies.

 

Lees meer

Borstvoeding

Benieuwd hoe een drager je kan helpen tijdens het borstvoeden? Kijk via onderstaand icoon naar onze tips, speciaal voor de voedingen.

Lees meer

Materialen en wasinstructies

Welke materialen zijn er gebruikt voor onze producten en wat zijn de daarbij behorende wasinstructies? Je vindt de informatie hier.

 

Lees meer

Drager per situatie

Elke draagdoek of draagzak heeft zijn eigen voordelen in het gebruik. Klik daarom op ondestaande icoon om te lezen welke drager je het beste voor welke situatie kunt gebruiken. 

Lees meer

Instructievideo's

Klik op onderstaand icoontje om alle instructievideo's te bekijken. 

Lees meer

Instructiedownloads

Alle draagystemen worden geleverd met instructies. Mocht je deze verloren zijn, nog eens willen bekijken of graag digitaal ontvangen, klik dan op onderstaand icoon voor alle downloads van onze instructieboekjes. 

Lees meer