Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Artikelen uit het ByKay assortiment zijn direct leverbaar en worden direct na ontvangst van betaling verzonden. Hiervoor geldt: vóór 14.00 uur besteld, de volgende werkdag bezorgd*. Zelf samengestelde draagdoeken en accessoires worden speciaal voor je geconfectioneerd. De levertijd bedraagt maximaal één week.

Bestellingen worden pas ná ontvangst van betaling verzonden. Normaal gesproken heeft GLS één werkdag nodig om het pakketje op zijn bestemming te krijgen. Maar het kan soms ook wat langer duren, daarom sturen wij je jouw Track & Trace nummer. Hiermee kan je zelf de voortgang controleren.

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Doe bij je bestelling dan een begeleidend briefje met de reden van retour en je IBAN gegevens. Na ontvangst krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar ons adres zijn voor eigen rekening.
Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is. Terugsturen is op eigen risico en we raden aan het pakketje goed te verpakken en traceerbaar en/of aangetekend te verzenden.
NB: alleen draagdoeken en accessoires uit ons standaard ByKay-assortiment kunnen geruild worden, een product speciaal voor jou geconfectioneerd of bedrukt kan helaas niet worden geretourneerd.
Het retourneeradres is: Draagdoek.nl, Kruisbergseweg 46a, 6601 DD Wijchen.
1. De producten dienen ongebruikt, compleet en in nieuwstaat te zijn.
2. Je dient ons hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling per email (info@draagdoek.nl) op de hoogte te stellen.
3. Voor ruilen: op een begeleidend briefje aangeven waarvoor het item geruild moet worden en deze bijvoegen. Na ontvangst zullen we het item ruilen en evt. overgebleven saldo terugstorten, denk aan een vermelding van je IBAN gegevens. Als er bijbetaald moet worden ontvang je per mail een factuur hiervoor. Zorg ervoor dat je pakketje voldoende gefrankeerd is. Terugsturen is op eigen risico en we raden aan het pakketje goed te verpakken en traceerbaar en/of aangetekend te verzenden.