Ontwerp het zelf Er is één product.

Ontwerp het zelf

Toch net even iets anders dan normaal? Je kunt bij ons ook je eigen draagdoeken, popjes en mutsjes ontwerpen! Kies jouw favoriete kleuren, zodat je een uniek exemplaar hebt! Of zet de naam van je kleintje op een schattig mutsje. Ook erg leuk om als kraamkado te geven. 

  • Als kleintjes eenmaal hebben gezien hoe fijn en leuk dragen is, willen ze dat natuurlijk zelf ook doen! Dat kan met de poppendraagdoek van ByKay. Bovendien kun je er bij Draagdoek.nl een naam of tekst op zetten. Ook leuk om cadeau te geven dus! Wil je dit product bestellen? Mail dan naar info@draagdoek.nl

    € 36.95
    Op voorraad
Showing 1 - 1 of 1 item

Hoe werkt het?

Hoe leuk is het om een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven? Op Draagdoek.nl kun je diverse artikelen laten bedrukken, bijvoorbeeld met de naam van de baby! Kies eenvoudig jouw gewenste kleur, lettertype en/of applicatie. Zo creëer je in een handomdraai een super origineel en persoonlijk kraamcadeautje. Ontwerp het zelf. Leuk om te geven én leuk om te krijgen. 

Binnen 5 werkdagen verzonden

Deze draagdoek wordt speciaal voor jou gemaakt en daarom kunnen we deze niet direct naar je verzenden. Binnen 5 werkdagen zorgen wij dat we jouw unieke draagdoek naar je verzenden. Ontwerp hier je draagdoek, poppendraagdoek, mutsje of knuffelpopje en laat je creativiteit de vrije loop!